Droomt u van Afrika? Wij begrijpen dat

Beste bezoeker,

 

Wij zijn allereerst erg blij dat u onze website een bezoekje brengt, we kunnen u garanderen dat u zich hier geen moment zult vervelen.

 

Wij hebben veel tijd en liefde geïnvesteerd in Wereld van de Savanne en dat doen we natuurlijk niet voor niets. We willen een bron van informatie zijn voor u, onze bezoeker.

 

We kunnen gelukkig nuttige en interessante informatie over Afrika vinden op het internet, dat is wel zo fijn en daar is het internet tenslotte ook voor, maar de Nederlandstalige websites zijn nog steeds ondervertegenwoordigd, en dat is heel jammer. Voor ons was dat dus een geweldige uitdaging, eentje waar wij graag invulling aan wilden geven.

 

U als bezoeker bent duidelijk op zoek naar specifieke informatie over Afrika en wij hopen uiteraard dat u deze hier kunt vinden op onze website.

 

Natuurlijk is het zo dat alle websites hun informatie ergens vandaan moeten halen, en laten we wel wezen, het internet is de uitgelezen plek om die te vinden. Daarnaast, we zijn geen van allen een wandelende encyclopedie en gelukkig hoeft dat ook niet, daar hebben we tenslotte ook het internet voor.

 

Vandaar ons verzoek. Wilt u ‘mee snoepen’ van onze artikelen, wees dan zo netjes en laat ons dat van tevoren even weten. Knippen en plakken zonder toestemming van de auteur is strafbaar. Dat geldt ook voor foto’s.

 

Wij doen niet moeilijk en wij zijn ook niet eng. Heeft u daarom een vraag, stel deze gerust aan ons. Laten we elkaar daarin helpen, dan bent u straks blij, en wij zijn dat dan ook.

 

 

 

Wereld van de Savanne

 

 

 

 

 

 

COPYRIGHT

WERELD VAN DE SAVANNE

 

AFBEELDINGEN

 

MADE WITH WERELD VAN DE SAVANNE © 2017 ALL RIGHTS RESERVED